Preview Buma Music In Motion 2018

23 mei heb ik een preview presentatie gegeven bij Buma Music In Motion, het jaarlijkse event gericht op toegepaste muziek. Daar waren componisten als Wilbert Roget II van de games Call of Duty en Lara Croft: Tomb Raider en Joris de Man van de game Horizon Zero Dawn die ik voor dit boek ook ga interviewen. Ook gaf Christian Henson van Spitfire Audio een presentatie over hun composer toolkit. Dus een grote eer voor mij om daar mijn boek te mogen presenteren!

Ik zou sowieso iedereen kunnen aanbevelen om naar Buma Music In Motion te komen en niet alleen omdat daar toffe presentaties worden gegeven, maar je begeeft je daar ook een volle dag onder collegae. Dat is leuk omdat wij normaal gesproken vaak in isolement werken en daar ons even volledig begrepen voelen. Ook voor beginnende componisten is dit natuurlijk een uitgelezen kans om je vragen te stellen en nieuwe mensen te leren kennen.

Buma Music In Motion organiseert zowel op hun eigen festival als bij het Nederlands Filmfestival Matchmaking events. Daar kun je in één op één gesprekken snel kennis maken met regisseurs, producenten, uitgevers en andere mensen uit de industrie. Je kunt hier laten zien wie je bent en eventueel een samenwerking opbouwen of gewoon kennis maken en een paar vragen stellen. Het event op BMIM is gemixt en daarmee ook gericht op de muziekindustrie en op het NFF praat je voornamelijk met regisseurs en producenten.

Bedankt voor het lezen,

Karl Heortweard

*Foto’s door Maurice Vinken en Jorn Baars

 

Update: Het boek ‘You Shoot, I Score! is nu verkrijgbaar in alle boekhandels!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *